ENG SLO
NOTRANJE OBLIKOVANJE

Oblikujemo ideje za vaš prostor

Vsak izmed nas ima tisti svoj kotiček, ki mu je še posebno pri srcu, naj bo to klop v bližnjem parku, miza v najljubši restavraciji ali pa udoben fotelj kamor se zateče po napornem dnevu...

Naš namen je ta občutek ustvariti v vašem prostoru. Oblikujemo “privlačne” kotičke v vašem interieru in vašo pisarno spremenimo v kreativno delavno okolje, vaše bivalne prostore pa v topel, vesel dom kjer bo ostalo veliko lepih spominov. Radi ustvarjamo lepe prostore v katerih se boste dobro počutili in kamor se boste radi vračali.

Delamo z ljubeznijo

Naše delo se začne z vami. Vedno dobro prisluhnemo, da izvemo kakšne so vaše želje in potrebe v prostoru ter se vsakega prostora lotimo popolnoma individualno. Verjamemo, da je dober interier tisti, ki je premišljeno zasnovan hkrati pa tudi lep in kreativen. Prostor mora imeti zgodbo in biti unikaten kot ljudje, ki v njem prebivajo.

Pri samem procesu pa je zelo pomemben tudi jasen prikaz ideje, saj le tako lahko že v naprej vidite kakšen bo prostor ko bo realiziran. Zato idejno zasnovo vedno predstavimo s 3D prikazom, za najbolj “zahtevne” pa smo razvili prikaz prostorov v virtualni resničnosti(VR) kjer pa se resnično lahko sprehodite po svojem prostoru še preden je zares izveden.